5. Det revisionistiska pÂstÂendet: Inte ett enda dokument har pÂtrffats med Hitlers namnteckning som beordrar en utrotning av judarna.

Det r en uppmuntrande utveckling att Frintelselobbyn p det hela taget ntligen erknner att det, faktiskt, aldrig nÂgonsin fanns en order frÂn F¸hrern om att utrota judarna. Revisionister bermmer sig sjlva med att ha Âstadkommit detta medgivande.

Vid Z¸ndelrttegÂngen 1988 placerade frsvarsadvokat Christie en bild p en overheadprojektor dr det stod:

PÂstÂdd utrotning av judarna
Ingen order
Ingen plan
Ingen budget
Inget vapen
(Ingen expertrapport som sger:
"Detta var en gaskammare dr mnniskor mrdades.")
Ingen kropp
(Ingen obducering som sger:
"Detta r eller var kroppen av en person som ddats med giftgas.")

fr denna pÂstÂdda utrotningskampanj!

Att en sÂdan order existerade var ett ofta upprepat pÂstÂende under Ârtionden, och mÂnga tror fortfarande att den fanns. Dr Raoul Hilberg - knd som "Frintelsens PÂve" efter att ha frfattat "The Destruction of the European Jews" (ofta omnmnd som "The Holocaust Bible") - en man som i vida kretsar betraktas som "Experten nummer 1" i mnet, har lyckats f sin syn p Frintelsen lite mer i samklang med knda fakta, tack vare revisionistisk pÂverkan, nmligen:

"SÂlunda skedde inte s mycket utfrandet av en plan, utan ett samfrstÂnd, ett consensus, ett tankelsande av en vittomfattande byrÂkrati." (Did Six Million Really Die? Report of the Evidence in the Canadian "False News" Trial of Ernst Z¸ndel - 1988, redigerad av Barbara Kulaszka, sid 112-113)

"Inkluderade det nickningar och vinkar?" frÂgade Z¸ndels frsvarsadvokat, Douglas Christie i Z¸ndelrttegÂngen 1988. Vi lÂter lsaren gissa.

Viskade nazisterna i varandras ron hur man skulle utrota miljoner och Âter miljoner judar? Trovrdigt? Det r frstÂs pÂskharen ocksÂ!

Till och med frintelsehistorikern Christopher Browning lade mrke till att detta var en stor tolkningsfrndring i Hilbergs verk, och talade om sin kollega som "den reviderade Hilberg." (The Revised Hilberg, Simon Wiesenthal Annual, Volume 3, 1986)

SÂ nu hÂller bÂde vn och fiende, utom de som fortfarande behver komma ikapp, med om att det aldrig fanns nÂgon order frÂn F¸hrern.

Vad som finns kvar r tre laddade ord: "Den Slutgiltiga Lsningen" - eller den tyska motsvarigheten, "Endlsung."

LÂt oss titta p dessa.

Det r sant att orden "Endlsung" eller "slutgiltig lsning" anvndes med avseende p judarna. n sen dÂ? Bevisar det nÂgonting? Betyder det "utrotning"? Betyder en "slutgiltig lsning" av arbetslsheten att regeringen skall lÂta utrota alla arbetslsa?

Under kriget anvndes orden i Kanada nr man talade om japanerna - och ingen anklagar idag Kanada fr att ha planerat folkmord p orientaler!

I en TV-dokumentr nyligen om Kanadas krigstida behandling av kanadensiska medborgare med japanskt ursprung, bringades dokument i dagen som talade om "Den Slutgiltiga Lsningen" p det "japanska problemet" - vilket var tvÂngsfrflyttning, indragandet av medborgarskap och deportation av japanerna frÂn Kanada till Japan. Detta var exakt vad Tysklands politik gentemot judarna var - och av nstan samma orsaker. Landet var i krig, och judar ansÂgs subversiva fr regeringen och fr krigsinsatsen - precis som japanerna ansÂgs subversiva fr Kanadas krigstida politik.

Tysklands politik var faktiskt mycket mindre ras-baserad och mycket mer ideologisk till sin natur n Kanadas. Faktum r, att tiotusentals judar levde och arbetade i Tyskland under kriget utanfr koncentrationslgren, till och med i Hitlers huvudstad Berlin - en av dem var den bermde rabbinen och sionistledaren Leo Boeck, som var en praktiserande rabbin 1943!

Om du tvivlar p det, kolla upp det i Berlins telefonkatalog, 1943!

Fortstt . . .
____