4. Det revisionistiska pÂstÂendet: Officiell statspolitik gentemot judarna i Tredje Riket var utvandring, inte utrotning.

Det r sant att Hitlertyskland ville avlgsna judarna frÂn det tyska folkets "inflytandesfr." Landet var i krig - ett krig som i stor utstrckning sÂgs som ett krig anstiftat av judarna i det internationella bankvsendet, och judar sÂgs som en nedbrytande influens, inte bara finansiellt utan ven rasligt och kulturellt.

Ett vanligt ord som d anvndes var "parasiter." (Tnk pÂ, att i Amerika kallas en nationalsocialist vanligen fr "avskum". . . Om du vill veta hur modern frfljelse och demonisering av icke nskvrda mnniskor ser ut, titta d p den hr teckningen.) http://www.web.apc.org/~ara/zundel_r.gif

Hitlertyskland var obevekligt i att man inte ville att judar skulle vara en del av Tyskland, eftersom de ansÂgs vara skadliga fr tyget i det etniskt sammanhÂllna samhlle som Hitler vvde. F¸hrern ville "slippa se" judarna. Han tyckte inte om dem.

Men hr slutar historien. De talmudiska vridningar och vndningar som vissa av dessa mnniskor fortfarande gÂr igenom, nr "tvÂngsfrflyttning" och "evakuering" av judar pltsligt frvandlas till kodord fr "utrotning" r hpnadsvckande.

Allt detta tcktes av Z¸ndelrttegÂngarna in i minsta detalj och har fr evigt lagts till vila i utskrifterna frÂn dessa rttegÂngar, som nu r permanenta dokument i Kanadas juridiska bibliotek. Lite grundlggande forskning skulle Nizkor ha kommit lÂngt pÂ.

Himmlers tal i Posen, fr att vara nnu mer noggrann, gick igenom lÂnga analyser i de tv Z¸ndelrttegÂngarna i Toronto. ven minsta detalj kan snappas upp genom att studera den tyska politiska vetenskapsmannen Udo Walendys och Dr Robert Faurissons vittnesmÂl i rttegÂngen 1985 och i Brownings, Faurissons, den brittiske historikern David Irvings, och Mark Webers vittnesmÂl i den andra rttegÂngen 1988. (terigen, kllan r Kulaszkas bok Did Six Million Really Die?)

Om och om igen rknar Frintelselobbyn med lsarens naivitet, d denne troligtvis aldrig kommer att kolla upp alla fakta och noggrannt tnka efter vad som faktiskt menades med "evakuering" och "tvÂngsfrflyttning."

Fortstt . . .