8. Det revisionistiska pÂstÂendet: Den amerikanska avrttningsexperten Fred Leuchter levererade ett vetenskapligt genombrott genom att bevisa att de s kallade gaskamrarna i Auschwitz inte kunde ha anvnts fr sitt pÂstÂdda syfte.

Efter Leuchterrapporterna har Fred Leuchter blivit illvilligt attackerad av tv anledningar: 1) Han hade ingen ingenjrsexamen nr han skrev sina banbrytande studier, och 2) han betalades av Z¸ndels frsvar och anses drfr vara det revisionistiska synsttet tack skyldig.

LÂt oss prva anklagelserna.

Det r sant att Leuchter inte hade en lmplig examen. Jesus hade ingen examen i kristendom. Marx hade ingen examen i marxism.

Vad Leuchter upptckte kan verifieras, och har verifierats av ingenjrer som har oklanderliga examina.

Fred Leuchter var, innan han fick sin karrir och sitt rykte frstrt av Frintelselobbyn, en hgst efterskt specialist i avrttningsutrustning i Amerika, enligt fngelsedirektren Bill Armentrout som rekommenderade honom.

Fngelsedirektr Armentrout vittnade i Z¸ndelrttegÂngen 1988 om att han bara knde till en enda konsult i USA som knde till formgivning, handhavande och sktsel av gaskammare, och denne konsult var Fred Leuchter.

Det var Armentrout som uppmanade Z¸ndel att kontakta Leuchter. (Armontrouts vittnesmÂl sammanfattat i Did Six Million Really Die? Report of the Evidence in the Canadian "False News" Trial of Ernst Z¸ndel - 1988, redigerad av Barbara Kulaszka, sid 351-353)

Leuchter var en mycket kompetent, vlavlnad och respekterad man p sitt omrÂde - tills hans ekonomi och rykte frstrdes av illvilliga attacker frÂn Frintelselobbyn, som sÂg sin lnsamma skojarverksamhet som drar in miljarder dollar varje Âr utmanad av Leuchters upptckter. Vidare, s erkndes Leuchter som expertvittne av domare Thomas vid Z¸ndelrttegÂngen. Vilken seris efterforskare som helst kunde ha verifierat det genom att kontrollera utskrifterna om Leuchters vittnesmÂl frÂn Z¸ndelrttegÂngen 1988. (Leuchters vittnesmÂl sammanfattat i Did Six Million Really Die? Report of the Evidence in the Canadian "False News" Trial of Ernst Zündel - 1988, redigerad av Barbara Kulaszka, sid 354-362)

Den andra anklagelsen r att Leuchter betalades av Z¸ndels frsvar - och drfr stmplas hans upptckter automatiskt som "misstnkta."

Sjlvklart betalades Fred Leuchter av Z¸ndels frsvar. Han anstlldes fr att Âka till Auschwitz p ett mycket dramatiskt, hemligt uppdrag medan Ernst Z¸ndel stod infr rtta i Toronto 1988, kmpande fr sin frihet och sitt rykte. Det fanns varken tid eller pengar till att leta efter nÂgon annan. Han var inte tvivelaktig som specialist som det upprepade gÂnger har hvdats.

Vidare s frklarade Leuchter redan frÂn brjan fr Z¸ndel och hans advokat, innan han Âkte till Auschwitz, att han trodde p pÂstÂendet om gaskammare i Auschwitz, och om han fann att pÂstÂendet kunde verifieras skulle han frklara det under vittneseden och i sin rapport.

Z¸ndel skickade nd ivg honom eftersom han var sker p sina fakta och rknade med Leuchters yrkesintegritet.

Leuchter Âkte dit. Han sÂg. Han kom tillbaka som en mycket upplyst man.

Ls vad han hade att sga. (Leuchter, Fred A. The Leuchter Report: The How and the Why. Journal of Historical Review 9, (1989): 133-139.)

SÂ Leuchter fick betalt fr sitt arbete. Och? Vem betalade fr Pressacs underskning och bok? Vem betalade fr Beate Klarsfield Foundation? Vem betalade fr studien av Z¸ndelfallet sammandraget i en bok som heter "Hate on Trial"? (Gabriel Weimann and Conrad Winn, Hate on Trial, Mosaic Press, Oakville, 1986)

(Nej, inte de ni tror! tminstone en del betalades av de kanadensiska skattebetalarna!)

Dr Hilberg och Dr Browning betalades av den kanadensiska regeringen fr sin expertis att understdja Frintelselobbyns pÂstÂenden. Browning fick 25 000 dollar bara han fr att vittna mot Ernst Z¸ndel - frÂn de kanadensiska skattebetalarna.

Utgr dessa bÂda fakta, att Leuchter betalades, och att Leuchter inte hade de papper som krvdes fr att gra det arbete som han utfrde, skl att frneka vetenskapliga upptckter som kan dubbelkollas och verifieras? Nr Leuchter tillfrÂgades vad som skulle hindra nÂgon frÂn att betalas fr att baktala hans (Leuchters) vetenskapliga upptckter, sade Leuchter helt enkelt:

"Den som gjorde det skulle riskera sitt professionella anseende."

Kommer hgt ansedda yrkesmn inom ingenjrskonsten att vara villiga att komma fram och upprepa det som Leuchter gjorde? Vi fÂr vnta och se.

Revisionismens verklighet r hÂrd. Just nu i Tyskland, kommer en vetenskapsman som verifierar Leuchterrapporten att frlora sitt jobb och Âka i fngelse. Detta hnde den unge Germar Rudolf, en tysk forskare med de bsta kvalifikationer, utan en prick i sina papper eller p sitt rykte. Han skrev en storslagen rapport. (Das Rudolf Gutachten, Cromwell Press, 1993.) Hans liv och karrir r frstrda, medan Brownings frmgenhet skt i hjden.

Bara detta rcker fr att frst varfr inte mÂnga anmler sig frivilligt fr att traska ivg till Auschwitz med sin egen ingenjrsutrustning.

____

Sammanfattningsvis:

Ingen frnekar koncentrationslgren. De var interneringscentraler, med betydligt frre intagna n vad som pÂstÂs. De var inte nÂgra mordcentraler.

Faktum r, att enligt Time Lifes bokserie om fÂngar hade Tyskland mindre n en sjttedel s mÂnga lger som USA hade fr japaner, tyskar, italienare och krigsfÂngar, och betydligt frre lger n de Allierades illasinnade allierade, Stalin, hade i sitt Gulag.

Dessa lger, exempelvis Auschwitz hade judar intagna, bland mÂnga andra nationaliteter. De hyste ven brottslingar, inklusive tyska brottslingar. De hyste frrdare, spioner och andra som saboterade Tyskland i kriget.

terigen: De var interneringscentraler. De var INTE mordcentraler.

Ingen verlevde Stalins mordkommandon i Katyn, och mycket f verlevde den isbemngda grav som var Kolyma och mÂnga andra av Stalins lger. Det tÂl att upprepas att i den knda "Frintelsens" fall, har vi det enda fall av "folkmord" som dagligen "bevisas" av verlevande.

Det r sorgligt nog sant att tiotusentals mnniskor av olika nationaliteter dog i olika tyska lger, till stor del av sjukdomar som orsakats av undernring, trngsel, brist p hygien och brist p mediciner. Otvivelaktigt dog vissa av vanvÂrd och till och med grym behandling frÂn brutala vakter. Eftersom den mnskliga naturen r som den r, mÂste grymheter ha skett. Ingen frnekar heller enskilda grymheter. Vem kan gissa hur en vakt kan ha knt sig och handlat, som just fÂtt reda p att hans eget barn brnts till dds i den verkliga Frintelse som kallades Dresden - en frsvarsls, strategiskt oviktig stad fylld av flyktingar? Om han just fÂtt veta att hans egen mor lÂg begravd i ruinerna av Hamburg eller Berlin? Han skulle inte ha knt sig trevlig mot de han ansÂg vara fiender. Under de omstndigheterna, kan judar ha stÂtt hgt p den listan.

Dessa erfarenheter var inte unika fr "nazistlgren."

De delades av tiotals miljoner i Stalins gulager i lger fr politiska fÂngar och krigsfÂngar. Detta de delades av hollndarna i japanernas hnder, och av britterna och kanadensarna i Burma, Singapore och Hong Kong. Det delades av amerikanerna p Filippinerna, och av tyskarna i Polen, Tjeckoslovakien, Jugoslavien och Frankrike.

Och lÂt oss inte glmma att det delades av tyskarna i Tyskland efter kriget i den amerikanska armÈns ddslger i Rheinwiesen, som beskrivs av den kanadensiska frfattaren James Bacque i hans bok "Other Losses" och i hans nya bok i mnet, "Of Crimes and Mercies." Bacque hvdar att nio miljoner tyskar dog som ett direkt resultat av en medveten hÂllning av de Allierade.

Alla dessa ddsfall var tragiska. De var tragiska fr judar, och de var tragiska fr tyskar. De var tragiska fr alla inblandade i kriget. Fr att citera Dr Robert Faurisson, framstÂende revisionist: "Ni talar hela tiden om krigsfrbrytelser. Kriget i sig r frbrytelsen."

Att hvda att grymheter begicks och sedan likstlla dem med folkmord r illvilligt vilseledande. Den statistiska och logistiska gÂtan om vilka judar som frdes till vilka lger, och varfr, och nr, dokumenterades fr lnge sedan i en mycket detaljerad bok av Walter Sanning som heter "The Dissolution of European Jewry." ( Sanning: "The Dissolution of European Jewry.")

Med de senaste vndningarna och vridningarna i Frintelselobbyns dans runt den Stora Frintelsemyten, vill de f er att tro att ddslgren mestadels fanns i "st" (dr de flesta judar ska ha levt), och att f dog i det "gamla tyska Riket" - eftersom det var lttare att bevara en hemlighet i st.

Oj! Vilken bluff!

Faktum r att tiotusentals mnniskor fraktades med tÂg frÂn Auschwitz i Polen till andra lger i Altreich (det egentliga Tyskland) framemot krigsslutet - Elie Wiesel, Sabina Citron och Anne Frank fanns med bland dessa.

Detta utfrdes till tyska kostnader och tysk olgenhet. Det utfrdes knappast fr att dda dem. De kunde ltt ha lmnats kvar att svlta ihjl i de vergivna koncentrationslgren nr folk flydde undan kommunismen.

Det fanns inga tyska "ddslger." Punkt, slut. Mnniskor dog i alla koncentrationslger under kriget av alla mjliga orsaker, inklusive Âlder.

En sista pong mÂste gras av den vrldsbermda plaketten i Auschwitz.

I decennier hvdades det p denna plakett att fyra miljoner dog i ett folkmord i Auschwitz. Som det sammanfattats av Dr Faurisson, lydde inskriptionen p "minnesplattan" fram till 3 april 1990 - dit pÂven och mÂnga lnders ledare togs s att de kunde knbja fr icke-existerande offer - enligt fljande p nitton olika sprÂk:

"Fyra miljoner mnniskor led och dog hr fr de nazistiska mrdarnas hnder under Âren 1940 till 1945."

Under nstan ett halvsekel har ungefr 500 000 turister medvetet vilseletts av intellektuella bedragare och omoraliska skurkar under sitt besk i denna temapark av antityska lgner och ohyggligheter vid Auschwitz och Birkenau - dr guider, bcker och filmer i Ârtionden insisterade att allt som beskarna sÂg var "i originalskick."

Den nya texten lyder enligt fljande: "MÂ denna plats, dr nazisterna mrdade 1 500 000 mn, kvinnor och barn, majoriteten av dem judar frÂn olika europeiska lnder, fr evigt vara fr mnskligheten ett rop av frtvivlan och varning." (Luc Rosenzweig, "Auschwitz, la Pologne et le gÈnocide" ("Auschwitz, Polen och folkmordet"), Le Monde, 27 januari 1995, sid 1)

Varfr de snkta siffrorna?

Nu sger Frintelselobbyn att, "Nmen oj dÂ, det var inte vi. Ryssarna hittade p dem."

Enligt denna argumentering, har de elaka ryssarna

". . . medvetet angivit antalet icke-judiska frluster vid Auschwitz-Birkenau till mÂnga gÂnger det verkliga antalet. Efter kommunismens fall i Polen och f d Sovjetunionen, har de ansvariga vid Auschwitz samvetsgrannt minskat frlustsiffrorna i linje med de historikers uppskattningar som, i Âratal, har insisterat att mellan en och 1 1/2 miljon mnniskor gick under vid Auschwitz-Birkenau - 80 - 90% av dem judar." (The Breitbard Document, utgivet av Simon Wiesenthal Center )

Visst, skyll p ryssar och polacker. Medge inte revisionisternas del i att antalet minskar och minskar under forskningens frstoringsglas.

Varfr inte ta nnu en titt p Faurissons avsljande diagram?

Dr Faurisson kommer, som r hans vanliga stil, varandes den noggranna vetenskapsman och samvetsgranna forskare som han r, att bertta vad man hittills vet. (Fullstndig frklaring (p engelska) i Appendix A)

Diagrammet ovan sattes ihop i december 1995 som svar p en annons som satts ut av Jewish Anti-Defamation League i New York Times. Annonsen frÂgade: Vad hnde med de saknade judarna?

Det r precis vad revisionister frÂgar - en frÂga fr vilken de blivit jagade, misshandlade, bespottade, frtalade, anklagade, Âtalade och dmda och till och med mrdade. Varfr r det "kriminellt" att vilja veta varfr antalet minskar och minskar - som en ballong som man stuckit hÂl i?

r det inte goda nyheter, snarare n dÂliga nyheter, att miljoner inte dog vid Auschwitz? r inte det en anledning att frjdas?

Kommer vi nÂgonsin att f veta vad som verkligen hnde och hur mÂnga offren var? Inte om vi inte fÂr stlla frÂgor!

Efter en intensiv brevkampanj som Z¸ndel startade till herr Gorbatjov fr nÂgra Âr sedan, slppte Sovjetunionen till slut de kvarvarande ddsbckerna frÂn Auschwitz, som de hade tagit 1945.

÷verraskning! Gissa vad? De s kallade "fyra miljonerna," reviderade till "1,5 miljoner," har sjunkit till 74 000 bevisade ddsfall!

Alla finns de noggrannt nedtecknade - namn, datum, nationalitet, religion, tidpunkt, anledning och orsak till ddsfallet!

Den tyske efterforskaren Tjudar Rudolf, som talar flytande tyska, engelska, jiddish och polska och frstÂr de flesta slaviska namn och sprÂk, har omsorgsfullt gÂtt igenom alla dessa ddsbcker frÂn Sovjet/Auschwitz och rknade ut antalet judiska dda enligt namn och religion - medrknandes ven slaviserade namn.

Slutresultatet?

Drygt 30 000 judiska dda i Auschwitz.

Detta r vad Frintelserevisionismen har Âstadkommit!

FrÂn allt vi vet just nu, enligt denne mans bildade analys, frlorade 30 000 judar allts sina liv, frmst pga sjukdomar och trngsel, i Auschwitz och de omgivande arbetslgren som ingick i Auschwitzkomplexet.

Detta antal mnniskor r tragiskt nog. Varfr detta behov av att verdriva? Fr att rttfrdiga vad? En illvillig hatkampanj under ett halvt sekel mot en fre detta fiende? En regim som sedan femtio Âr finns i historiebckerna?

r det var det hr handlar om?

Eller r det inte snarare fr att hÂlla tyskarna i oavbruten mental, politisk, ekonomisk och finansiell fÂngenskap och gra dem mottagliga fr stndigt nya, dÂligt frkldda utpressningsplaner som har pressat ver 100 miljarder DM ur dem till Frintelselobbyisterna och deras stammedlemmar, institutioner och organisationer - Israel, inte att frglmma? Som inte ens existerade vid tidpunkten fr de pÂstÂdda brott som nazisterna ska ha utfrt?

Den etniska skymfningen av tyskar och Tyskland mÂste upphra. Frintelsen handlar inte, och har aldrig handlat, om detta reklamerade "judiska offerskap." Det handlar om utpressning. Maktpolitik. Och pengar och hmnd och hat!

Det tyska folket, de flesta av dem inte ens fdda nr Andra vrldskrigets tragedi drabbade deras land, har betalat enorma summor i skadestÂnd till den judiska staten och det judiska folket - mÂnga av dem arvtagare som sjlva inte heller var fdda nr vad vrlden nu lrt sig att kalla "Holocaust" gde rum.

Dessa tyska mnniskor har rtt till alla fakta. Frintelselobbyn frvrnger skamlst sina "fakta" fr att passa sin dagordning av intolerans mot alla som ifrÂgastter dess oskliga, lmska metoder och mÂl, anvndandet av hemliga agenter, bojkotter, hot och terrorism.

Att gra stndigt nya generationer av tyskar till offer pga de illdÂd, riktiga och inbillade, som utfrts av deras farfrldrar och snart farfarsfrldrar, r inget stt att bringa fred, tolerans och harmoni till vrlden.

Ernst Z¸ndel har sagt att de frfljda av igÂr har blivit frfljarna av idag.

____

4 april, 1996